Ooglidcorrectie: maak een afspraak voor een consult

E-consulten

Momenteel bieden wij e-consulten aan voor continuÔteit van zorg en nieuwe onderzoeken.
Bel ons nu om uw consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Tijdens het eerste consult wordt u zo duidelijk en volledig mogelijk geinformeerd zodat u een weloverwogen beslissing kan nemen.

Alle facetten van een ooglidcorrectie komen aan bod: welke behandeling voor u het meest geschikt is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u voor een ooglidcorrectie binnen 2 weken terecht bij de Wellness Kliniek Genk, net aan de grens met Nederland.

Bereid u goed voor

We adviseren u om onze informatie pagina's over ooglidcorrectie goed door te nemen, zodat u gericht vragen kan stellen. U krijgt altijd eerlijk advies.

Veel gestelde vragen

 • Wat kan ik verwachten op het eerste consult?
  Uw arts zal u advies en informatie geven over ooglidcorrectie en de methodes waarvan hij denkt dat ze de beste resultaten zullen geven. De arts informeert u ook over de mogelijke risico's en complicaties.
 • Wat wil de chirurg van mij weten?
  Om te weten welke behandelingsmethode het best voor u geschikt is, zal de chirurg eerst uw medische voorgeschiedenis (anamnese) willen weten, waarbij hij u zal vragen naar eventueel medicijngebruik, vroegere operaties of gekende allergieën.
 • Moet ik stoppen met roken?
  Vooral bij ooglidcorrectie is het belangrijk dat u uw best doet om te stoppen met roken. Anders bestaat er vanwege verminderde doorbloeding een kans op slechte genezing, lelijke littekenvorming en kan een deel van de huid zelfs afsterven. Ook de kans op een infectie is groter als u rookt.
 • Krijg ik voldoende informatie?
  Het is belangrijk dat u zelf vragen stelt. U wordt geacht om zichzelf goed te informeren. Lees daarom, voor het intake gesprek, alvast alle informatie op onze website en stel uw persoonlijke vragen aan uw arts. Als u zichzelf van te voren goed informeert, kan u beter en gerichter vragen stellen.
 • Wanneer kan ik mijn vragen stellen?
  Gedurende de hele consultatie staat het u vrij om vragen te stellen. De chirurg zal u uitgebreid informeren over de ingreep zelf, de verdoving, de plaats van het litteken en eventuele complicaties. Hoe klein of onbelangrijk uw vraag ook lijkt, stel ze maar! Uw arts zal al uw vragen graag beantwoorden want een geïnformeerde patiënte wordt een tevreden patiënte!
 • Hoe bereid ik mij het beste voor?
  Soms hebben mensen thuis een berg van vragen, maar vergeten om deze te stellen. Daarom is het handig om een lijstje met vragen mee te nemen naar het spreekuur. Het beste kan u zich voorbereiden door de informatie op onze website goed te lezen en aan de hand hiervan een lijstje met vragen op te stellen.
 • Wanneer kan ik mijn ooglidcorrectie reserveren?
  Na het consult kan u bij de secretaresse terecht voor enkele praktische tips. Ook kan u op dit moment een afspraak maken voor uw behandeling door een aanbetaling te doen.
 • Kan ik terecht voor een vervolg consultatie?
  Mocht u na dit eerste gesprek nog nood hebben aan een bijkomende consultatie omdat u nog vragen heeft, dan bent u steeds welkom voor een GRATIS vervolg consult.

Kom ik op tijd aan de beurt?

Wij doen er alles aan om ons consultatie-programma zo goed mogelijk te plannen. Wij vinden het belangrijk dat elke patiënt voldoende tijd krijgt om zijn of haar vragen te stellen. Soms gebeurt het dat het spreekuur daardoor uitloopt en dat u (soms lang) moet wachten voordat u aan de beurt bent. Wij vragen u om hiermee rekening te houden.

Ik heb nog vragen na het consult

Hebt u na het eerste consult toch nog vragen, aarzel dan niet om ons te bellen en/of om een aanvullend consult te boeken.

Een tweede consult is gratis.

GeÔnformeerde toestemming

Als u na het consult besluit tot een behandeling, dan wordt alle informatie hierover op papier gezet in een behandelingsovereenkomst, die zowel door de chirurg als door u wordt ondertekend.

Next-Day-Surgery-Service - Speciale Service voor lange-afstandspatiŽnten

Wellness Kliniek België heeft grote internationale naam en faam voor plastische chirurgie.

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd handig om na een consult voor een ooglidcorrectie met de plastisch chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en ooglidcorrectie op aansluitende dagen uitgevoerd. De reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen.

Kies voor kwaliteit

Als u plastische chirurgie van de ogen overweegt is het belangrijk dat u een vertrouwde kliniek en goede chirurg kiest.

Maak een weloverwogen en geïnformeerde keuze.
Lees meer over de Kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek Belgie.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Maak

Facelift en gezichtsverjonging: maak een vrijblijvende afspraak bij dé specialist in Plastische Chirurgie in België: facelift? De beste privékliniek.