• Ooglidcorrectie onderoogleden voor 1400 EUR

  Verstevigen, liften en overtollig vet aan het oog wegnemen.
  Prijzen zijn inclusief BTW. Aanbod geldig tot 12/07/2020.

 • Combinatie boven- en onderoogleden voor 2500 EUR

  Prijzen zijn inclusief BTW.

Ooglidcorrectie: correctie onderoogleden

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Is de huid onder uw oogleden verslapt en/of hebt u last van walletjes? Dan kan de chirurg een onderooglidcorrectie uitvoeren.

Onze chirurgen zijn ervaren in de verschillende operatietechnieken en kunnen perfect inschatten hoe ze het mooiste, meest natuurlijke resultaat kunnen bereiken. Bij een onderooglidcorrectie valt de incisie vlak onder de wimperrand en laat dus een nauwelijks zichtbaar litteken achter. Een correctie van de onderoogleden is een relatief kleine ingreep die veel ervaring en inzicht van de chirurg vraagt.

In de Wellness Kliniek wordt deze ooglidcorrectie vaak gecombineerd met een ooglift van de bovenoogleden. Een volledig overzicht van mogelijkheden kan u vinden op de pagina met ooglidcorrecties.

Wil u meer informatie over wallen onder de ogen wegwerken?
Lees meer info over walletjes onder de ogen verwijderen.

Deze pagina's geven u info alle informatie, voor- & na foto's en all-in prijzen voor correctie van de onderoogleden.

De voordelen van een onderooglidcorrectie:

 • Lift de huid onder de ogen
 • Natuurlijk en langdurig resultaat
 • Korte procedure: 1 uur
 • Kort litteken: in een natuurlijke plooi net onder de wimpers
 • Dagbehandeling
 • Plaatselijke- of slaapverdoving
 • Snel herstel na de ingreep: 7 tot 14 dagen
 • Veilig, met een minimum aan verwikkelingen
Ooglidcorrectie onderoogleden - voor Ooglidcorrectie onderoogleden - na

Ooglidcorrectie onderoogleden

 

 • Onder-oogleden: walletjes: huid + vet verwijderen

 

Walletjes onder de ogen verwijderen.

 

Bekijk meer resultaten van oogchirurgie

Hoe gebeurt een onderooglidcorrectie?

 • Oplossing voor verslapte huid onder de oogleden / wallen
  Een onderooglidcorrectie is de oplossing voor verslapte huid onder de oogleden of voor wallen. Deze ontstaan vaak wanneer het vetkussentje onder de huid verzakt is. De huid wordt dun en rimpelig, het vetkussentje zakt te laag, de ogen worden hol en donkere kringen worden zichtbaar.
 • Verzakt vetkussentje verstevigen en liften
  De chirurg zal het gezakte vetkussentje, onder uw ogen, verstevigen en liften. Door het overtollige vet en huid deels te verwijderen wordt de huid onder uw ogen weer glad. 
 • Nauwkeurig aftekenen en verdoven
  Voor de behandeling worden er foto's gemaakt voor in uw medisch dossier. De chirurg tekent op het ooglid nauwkeurig aan hoeveel huid er verwijderd moet worden. Daarna wordt een verdovende vloeistof met adrenaline ingespoten. Adrenaline zorgt ervoor dat het bloeden wordt beperkt.
 • Wegsnijden van een stukje huid aan het oog
  Pas als u goed verdoofd bent nemen we een reepje huid, onder de ogen, weg. De incisie valt meestal vlak onder de wimperrand. Soms (Hamra techniek) maakt de chirurg een incisie aan de binnenkant van het ooglid. De bedoeling is altijd dat het littekentje zo goed mogelijk verborgen wordt.
 • Verstevigen, liften en overtollig vet aan het oog wegnemen
  Het vetkussentje onder de ogen wordt verstevigd en gelift. Soms zal de chirurg overtollig vet wegnemen. Het vet kan ook opnieuw herverdeeld worden. Zo voorkomen we dat de ogen na verloop van tijd ‘hol’ worden.
 • Spiersuspensie
  Indien nodig wordt ook de oogkringspier een stukje ingekort en gehecht aan het botvlies van de buitenste ooghoek. Deze techniek (spiersuspensie) zorgt ervoor dat de buitenste ooghoek ietsje omhoog komt te staan.
 • Hechting met zeer dunne draad
  Tenslotte hecht de chirurg de wondjes met een zeer dunne draad en plaatst er een paar kleine pleisters op. Bij sommige patiënten gebruikt de arts weefsellijm (Tissucol) om de huidlagen aan elkaar te lijmen. Een ijsbril zorgt na uw behandeling voor verkoeling.

Ooglidcorrectie totaal aanpak: bovenoogleden en onderoogleden

Plastische chirurgie van de ogen wordt vaak gecombineerd met een andere verjongende behandeling zoals facelift, Botox, liposculptuur van de onderkin of, filling van de rimpels rond de mondhoeken. Correctie van de onderoogleden kan in combinatie met chirurgie bovenoogleden.

Bent u niet zeker of bepaalde ingrepen gecombineerd kunnen worden? Vraag uw chirurg advies over de mogelijkheden. 

Verdoving & herstel bij ooglidcorrecties

Een correctie van de onderoogleden kan zowel onder plaatselijke verdoving als slaapverdoving. Tijdens het consult met de chirurg geeft u zelf aan welke verdoving u verkiest.

Een ooglidcorrectie gebeurt meestal onder plaatselijke verdoving, waardoor de behandeling voor u pijnloos verloopt. Veel mensen vinden de injecties met verdovingsvloeistof echter vervelend. Als u dat wenst kan een ooglidcorrectie ook onder slaapverdoving gebeuren. Lees meer over verdoving bij chirurgie aan de ogen.

Na de behandeling rust u nog even uit in de Wellness Kliniek. Na een paar uur bent u weer fit en kan u naar huis of uw hotel. Na ongeveer 1 week kan u zonder problemen uw normale dagelijkse en sociale activiteiten hervatten. Lees meer over nazorg en herstel bij plastische chirurgie aan de ogen.

Uw afspraak voor een onderooglidcorrectie - consult vanuit Nederland

Maak een afspraak voor een vrijblijvend (intake) consult. U kan hier al uw wensen en verwachtingen met de plastisch chirurg bespreken. De gespecialiseerde arts kan dan aangeven of de ingreep aan uw verwachtingen kan voldoen.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Een afspraak maken voor een consult voor een onderoogooglidcorrectie.

Meestal kan u binnen de 2 weken bij ons terecht voor een correctie van de onderoogleden. Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

Next-Day-Surgery-Service - Speciale Service voor lange-afstandspatiŽnten

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd handig om na een consult met de plastisch chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en onderooglidcorrectie op aansluitende dagen uitgevoerd. De reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen.

Reserveringskost: de (vooraf te betalen) reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Lees meer over deze speciale formule voor lange-afstandspatiënten.

Tijdelijke aanbieding ooglidcorrectie

Prijzen geldig tot 12/07/2020. De prijzen zijn exclusief BTW.
Correctie bovenoogleden 1635 EUR 1400 EUR
Correctie onderoogleden 1936 EUR 1700 EUR
Boven + Onderoogleden 2844 EUR 2500 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Met een onderooglidcorrectie worden verslapte onderoogleden gecorrigeerd. Een goed voorbeeld hiervan zijn wallen onder de ogen. De ingreep wordt bij de Wellness Kliniek vaak gecombineerd met een bovenooglidcorrectie of een facelift. Op deze pagina - en onze andere pagina's over ooglidcorrecties - geven we u een idee over de resultaten die met een onderooglidcorrectie (correctie van de onderoogleden) bereikt kan worden aan de hand van voor- en na foto's en ervaringen van onze patiënten. U vindt hier ook een duidelijke prijslijst voor ooglidcorrecties. De prijzen zijn all-in: alle kosten inbegrepen, ook de nazorgen. We geven ook informatie over herstel bij ooglidcorrecties en benodigde verdoving bij ooglidcorrecties.