Neustip en neusbrug

Neustip en neusbrug

Bot, kraakbeen en neusvleugels... we kunnen het allemaal aanpassen aan de binnenkant van de neus. De vorm van de neustip en de hoek tussen de neus en de bovenlip kunnen we mooier maken. Ook is het mogelijk om bobbels of bultjes op de neus af te vlakken, de neus rechter, korter, smaller of breder te maken.

Vanaf € 1450
Bekijk alle prijzen

Neuscorrectie: details

  • Operatie: 2 uur
  • Algemene verdoving
  • Incisie: intern
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: 2 weken
  • Neustampons en chirurgische spalken

Hulp nodig? Een medewerker belt u graag op!

Voor wie is een correctie van de neustip of neusbrug geschikt?

De vorm van de neus is erg persoonlijk en bepaalt het uitzicht van het volledige gelaat. Het doel van deze ingreep is de neus perfect te doen passen bij de andere gezichtskenmerken. Als je ontevreden bent met de vorm van je neus, is deze neuscorrectie wellicht ideaal voor jou. 

Neuscorrectie: de ingreep

De incisie gebeurt normaal gezien via de neusgaten. Zo kan de chirurg de vorm - het bot en kraakbeen - aanpassen. Bij sommige patiënten is het nodig om een open neuscorrectie uit te voeren. In dat geval zijn de littekens verborgen aan de basis van de neus. 

Wat mag je verwachten?

Je krijgt na de ingreep een document met de nazorginstructies, specifiek voor jouw ingreep. Volg deze strikt op. Na de operatie zal je gezicht rond de ogen gezwollen en gekneusd zijn. Dit kan enkele weken duren. Houd hier rekening mee als je sociale activiteiten plant. Het zal enkele maanden duren voordat de zwelling volledig weg is. Dan pas zal je het definitieve resultaat zien. 

Stap voor stap

Onze troeven

Gemakkelijk reserveren & plannen

Bij de Wellness Kliniek kan je al je afspraken, consulten, behandelingen en operaties online boeken. Zo kies je de datum die het beste bij je past. De stappen zijn gemakkelijk te volgen en de Intelligent Wizard zorgt ervoor dat je de arts-specialist krijgt met de meeste expertise met betrekking tot jouw behandeling.

Nr 1 Privé Kliniek in België

Toen de Wellness Kliniek in 1996 werd opgericht, was het de eerste privékliniek in België. We waren pioniers in privé plastische chirurgie en we zijn trots op alles wat we tot nu toe hebben bereikt. De Wellness Kliniek staat bekend om zijn hoogwaardige service en is een van de meest vertrouwde namen in plastische en cosmetische chirurgie.

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Lees alle beoordelingen