• Borstvergroting nu 2600 EUR

  Borstvergroting kost nu tijdelijk 2600 euro incl. BTW. Slaapverdoving inbegrepen.
  Deze prijsaanbieding geldt voor implantaten van 200 cc tot 500 cc! Aanbod geldig tot 12/07/2020

Borstvergroting: uw afspraak voor een consult

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Vooraleer er wordt overgegaan tot een borstvergroting, wordt eerst een consult ingepland met de plastisch chirurg. Tijdens dit consult wordt u zo duidelijk en volledig mogelijk geinformeerd zodat u een weloverwogen beslissing kan nemen.

Alles komt aan bod wat met uw behandeling te maken heeft: welke borstimplantaten voor u het meest geschikt zijn, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s van de behandeling en de nazorg.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie. Snel en eenvoudig!

Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u voor een borstvergroting binnen 3 tot 6 weken terecht bij de Wellness Kliniek Genk, net aan de grens met Nederland.

Om te bepalen welk borstimplantaat voor u het beste is, zal de chirurg u enkele maten laten passen. U kan hiervoor best een strak topje of T-shirt meenemen, zodat u het effect goed kan beoordelen. Na de passessie bepaalt u samen met de chirurg welke implantaten geplaatst zullen worden.

Bereid u goed voor!

Op het consult zal de chirurg u vragen naar uw wensen en verwachtingen. We adviseren u om onze informatie pagina's over borstvergroting goed door te nemen, zodat u gericht vragen kan stellen. U krijgt altijd eerlijk advies. Download ook zeker ons gratis ebook voor meer informatie over borstvergroting.

Ben ik op tijd aan de beurt?

Wij doen ons uiterste best om het consultatie-programma zo goed mogelijk te plannen. Wij vinden het belangrijk dat elke patiënt voldoende tijd krijgt om zijn of haar vragen te stellen. Soms gebeurt het dat het spreekuur uitloopt en dat u moet wachten voordat u aan de beurt bent. Wij vragen u om hiermee rekening te houden.

Veel gestelde vragen

 • Wat kan ik verwachten op het eerste consult?
  De arts zal meer informatie geven over de operatie, de kwaliteit van de protheses en methodes waarvan hij denkt dat ze de beste resultaten zullen geven. Hij/zij zal vertellen over de risico's en complicaties die samenhangen met de ingreep.  Als u het gevoel hebt dat uw chirurg te weinig informatie geeft, aarzel dan niet om vragen te stellen.  U kan ook al voor het consult een lijstje met vragen opstellen.
 • Wat is het doel van het eerste consult?
  Het doel van het eerste consult is om informatie uit te wisselen met de behandelend chirurg over de verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgt u een realistisch beeld van wat er mogelijk is en kan u een geïnformeerd besluit maken. Het opbouwen van een vertrouwensband met de chirurg, die uw borstvergroting zal uitvoeren, is een eerste belangrijke stap naar een mooi resultaat.
 • Wat moet ik meenemen naar het consult?
  Voor de passessie kan u best een strak topje of T-shirt meebrengen om het effect goed te kunnen beoordelen. Ook zal de chirurg zoveel mogelijk medische informatie over u willen weten. Zo kan hij/zij beoordelen of u een geschikte kandidate bent voor een borstvergroting.  Hebt u een recente bloedanalyse en/of echografie van de borst breng deze dan mee naar de Wellness Kliniek.  Ook kan het verstandig zijn om eventuele medicatie, indien u dit gebruikt, mee te brengen naar het consult.
 • Kan ik mijn arts in vertrouwen nemen?
  Hebt u aids of hepatitis, of gebruikt u drugs of antidepressiva, neem uw arts dan in vertrouwen, zodat hier rekening mee gehouden kan worden tijdens de operatie. Eerlijke informatie is belangrijk voor uw eigen veiligheid. Uw geheimen zijn bij ons veilig.
 • Ben ik een geschikte kandidate voor borstvergroting?
  De chirurg zal tijdens het eerste consult uw gezondheid evalueren en uw motivatie om een borstvergroting te ondergaan beoordelen. Zorg dus voor een goede motivatie. Grotere borsten willen omdat je partner dat zo mooi vindt, is geen goede reden om over te gaan tot chirurgie.
 • Moet ik uit de kleren?
  De arts zal u medisch onderzoeken. Ook onderzoekt hij uw borsten en neemt enkele maten. Wees er dus op voorbereid dat u uw BH moet uitdoen.

Ik heb nog vragen na het consult

Hebt u na het eerste consult nog vragen? Aarzel dan niet om ons te bellen of om een bijkomend consult te boeken. Een tweede consult is altijd gratis.

GeÔnformeerde toestemming

Als u na het consult besluit tot een borstvergroting, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst, die zowel door de chirurg als door u wordt ondertekend.

Next-Day-Surgery-Service - Speciale Service voor lange-afstandspatiŽnten

Wellness Kliniek België heeft grote internationale naam en faam voor borstvergroting.

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd handig om na een consult voor een borstvergroting met de plastisch chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en borstvergroting op aansluitende dagen uitgevoerd. De reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen.

Kies voor kwaliteit

Als u borstvergroting met implantaten overweegt is het belangrijk dat U een vertrouwde kliniek en goede chirurg kiest. 

Maak een weloverwogen en geinformeerde keuze. 
Lees meer over de Kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek Belgie.

Vragen over borstvergroting?

Wat zijn de mogelijkheden voor borstvergroting? Hoe verloopt de ingreep? Wat zijn de mogelijke complicaties? Hoe bereid ik me voor? U vindt het antwoord op deze en andere vragen in onze handige gids.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.