Plastische Chirurgie: Vagina & Schaamlippen

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Plastische chirurgie van de vagina: het verwijderen van een pijnlijk litteken na de bevalling, behandeling van vaginisme: een te strakke vagina. Ook schaamlippen komen in aanmerking voor een cosmetisch chirurgische correctie: te grote schaamlippen kunnen kleiner gemaakt worden (schaamlipverkleining), te kleine schaamlippen kunnen we meer volume geven (schaamlipvergroting).

Wij geven u hieronder details van de anatomie van de vagina.

De anatomie van de vagina

Vaginale chirurgie en vulvaire chirurgie

Anatomie vagina

In vrouwelijke genitale chirurgie, maken we een onderscheid tussen vaginale chirurgie van de interne genitaliën (vagina, maagdenvlies, urineweg en blaasverzakking ) en vulvaire chirurgie van de externe genitaliën (schaamlippen, clitoriskapje, venusheuvel en de binnenkant van de dijen).

Lees meer over de Kliniek en genitale operaties en behandelingen

Lees meer over...

  • Schaamlippen verkleinen: chirurgische schaamlipverkleining bij té grote schaamlippen of asymmetrische schaamlippen.
  • Schaamlippen vergroten: schaamlipcorrectie voor vollere schaamlippen, met injecties van eigen vet.
  • Litteken aan de vagina: littekencorrectie van de vagina, vaak na inknippen of scheuren bij de bevalling.
  • Maagdenvlies herstellen: herstel van het maagdenvlies via maagdenvliescorrectie.
  • Pubis lift: liften van de schaamstreek door overtollige huid in de schaamstreek weg te nemen en de overblijvende huid aan te spannen.
  • Venusheuvel correctie: liposuctie van de venusheuvel om overtollig vet aan de pubis (dikke venusheuvel of bolle venusheuvel) te verwijderen.
  • Vaginisme: medische behandeling van de vaginistische reactie als bij pogingen om geslachtsgemeenschap te hebben de spieren rondom de vagina zich samenknijpen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U hoeft helemaal geen drempelvress te hebben. De kosten voor genitale chirurgie & behandelingen vindt u op de prijslijst.

Plastische chirurgie vagina & schaamlippen: uw afspraak voor een consult

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Voor patiënten die van ver komen, is het niet altijd handig om na een consult met de arts een aantal weken te moeten wachten op de operatie of behandeling. Er moet dan immers steeds heen en weer worden gereisd.

Daarom bieden we een bijzondere service: Next-Day-Surgery, uw consultatie en operatie of behandeling op aansluitende dagen. De reserveringskost van 500 euro wordt afgetrokken van het totaalbedrag van uw behandeling.

Als u een behandeling of operatie overweegt is het belangrijk dat u een goede kliniek en arts kiest.

Maak een weloverwogen en geinformeerde keuze.
Lees meer over de Kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek Belgie.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Plastische cosmetische chirirgie van de vagina en schaamlippen: Vagina: anatomie: Info & Prijzen - Kosten: plastische cosmetische chirirgie van de vagina en schaamlippen: esthetische vagina chirurgie operaties, schaamlippen chirurgie.