• Mini facelift voor 4750 EUR

  Een eenvoudige ingreep met mooi, natuurlijk en levenslang resultaat.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW. Aanbod geldig tot 12/07/2020

Facelift: Mini facelift

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Facelift: Minilift  -  Info, foto's & prijzen

Een uitgezakte kaaklijn geeft het gevoel er oud uit te zien, hoewel men zich helemaal nog niet oud voelt. Gelukkig is hier wat aan te doen.

 • De meeste dames en heren, die deze ingreep ondergaan, zijn tussen de 40 en 50 jaar
 • De minilift is een populaire behandeling in de Wellness Kliniek

De minifacelift is ideaal voor vrouwen en mannen met eerste verouderingsverschijnselen.

Wat is een mini facelift?

Een mini facelift is een eenvoudige facelift aan een kleine kostprijs. Er blijft enkel een kort litteken in het plooitje voor het oor zichtbaar.
De behandeling gebeurt onder plaatselijke verdoving, duurt erg kort (1 à 2 uur) en kan als dagbehandeling. De facelift geeft een natuurlijk ogend en verjongend resultaat. Het herstel na een mini facelift is erg snel: zo'n 7 tot 14 dagen. Het is een veilige ingreep met een minimum aan risico's.

Minilift: foto voor & na de facelift - voor Minilift: foto voor & na de facelift - na

Minilift: foto voor & na de facelift

 

Een eenvoudige ingreep met mooi resultaat:

 • Korte procedure: 1-2 uur
 • Dagbehandeling
 • Lage kostprijs
 • Natuurlijk effect
 • Snel herstel, kort litteken

Behandeling tegen veroudering

Verjonging van kaken en wangen

Een minilift, ook wel S-lift, Quick Minilift of Weekend facelift genoemd, heeft vooral een verjongend effect op de wangen en op de kaaklijn. De procedure kent een snel herstel, minimale zwelling en bijwerkingen.

Een minilift heeft levenslang effect. De minilift houdt het verouderingsproces niet tegen: maar u zal er na tien jaar nog altijd beter uitzien dan wanneer u geen minilift zou hebben gehad.

Er levenslang beter uitzien

Het effect van een minilift is levenslag. Door een mini facelift wordt het verouderingsproces niet tegengehouden, maar ziet u er 10 jaar later nog altijd beter uit dan wanneer u geen minilift gehad zou hebben.

Combineren van verjongende behandelingen

In vele gevallen wordt, voor een optimaal verjongend resultaat, de minilift gecombineerd met een andere verjongende behandeling, zoals een ooglidcorrectie. Mimiekrimpels op het voorhoofd kunnen bijvoorbeeld verzacht worden door een wenkbrauwlift of met behulp van Botox. Rimpels rond de mondhoeken ("marionet plooien") kunnen aangepakt worden met behulp van een filler (injectie vulmiddel). In sommige gevallen kan een tandheelkundige behandeling soelaas bieden (vb. om verlies van het bot van de onderkaak te compenseren).

Uw chirurg zal u hierover - tijdens het eerste consult - alle nodige informatie verschaffen. Plastische chirurgie is immers steeds maatwerk.

Recente techniek

Natuurlijk ogend & verjongend resultaat

Plastische chirurgie facelift

 

Tegenwoordig heeft gelaatslifting een natuurlijk ogend en verjongend effect, omdat de tractie op de gelaatsweefsels in verticale richting (30° à 45°) loopt. De spanning op de huid en de onderhuidse weefsels gaat in opwaartse en niet in zijwaartse richting. Dit in tegenstelling tot de horizontale tractie die bij sommige oude technieken van facelifting gebruikt werd. Deze oude techniek zorgde vaak voor een vervlakking van het gelaat.

Door deze moderne techniek van facelifting wordt een te 'strak getrokken' uiterlijk vermeden en ziet de verjongende correctie er natuurlijk uit.

Verdoving & herstel na een mini facelift

Wat betekent "mini" in "minilift"?

 • minilitteken
 • miniherstelperiode

Na de ingreep rust u enkele uren uit in de kliniek. U kan dezelfde avond nog terug naar huis of naar uw hotel. Eén week na de ingreep, kan u al uw dagelijkse activiteiten weer hervatten. Lees meer over nazorg en herstel bij facelifts.

De ingreep kan onder plaatselijke verdoving of onder slaapverdoving. Lees meer over verdoving bij facelifts

Ben ik een goede kandidaat?

Wil u niet wachten tot er meer nodig is (vb. MACS-facelift of volledige SMAS-Face & Halslift), dan is de minifacelift de meest geschikte oplossing.

Uw afspraak voor een minifacelift-consult vanuit Nederland

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake-consult voor een mini facelift. U kan hier al uw wensen en verwachtingen met de chirurg bespreken. De gespecialiseerde arts kan dan aangeven of de ingreep aan uw verwachtingen kan voldoen.

Op het consult bespreken we alles wat met de behandeling te maken heeft. We besteden extra aandacht aan welke facelift-methode voor u het mooiste resultaat geeft, de mogelijke risico’s van uw behandeling en de nazorg. 

Boek hier online uw afspraak voor een consult

Meer informatie over het maken van een afspraak voor een facelift-consult

Meestal kan u binnen de 3 weken bij ons terecht voor uw facelift of halsliftbehandeling. We proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

Kies voor kwaliteit en veiligheid

Als u faceliftchirurgie overweegt, is het belangrijk dat u een goede kliniek en chirurg kiest. Uw gezicht is immers uw visitekaartje!

Maak een weloverwogen en goed geïnformeerde keuze
Lees meer over de kwaliteitszorg van de Wellness Kliniek België

Next-Day-Surgery Service - Speciale Service voor lange-afstandspatiŽnten

De Wellness Kliniek heeft grote internationale naam en faam voor minifaceliftbehandelingen.

Speciaal voor langeafstandspatiënten (maar uiteraard kan iedereen er gebruik van maken), voorziet de Wellness Kliniek een "Next-Day-Surgery"-service. Hierbij worden uw intake-consultatie, de vooronderzoeken en de eerste behandeling op aansluitende dagen uitgevoerd. Het is bijgevolg niet nodig om steeds heen en weer naar België te reizen.

Reserveringskost: de (vooraf te betalen) reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Lees meer over deze speciale formule voor langeafstandspatiënten.

 

Mini facelift ervaringen

Wat zijn de kosten van een mini facelift? Tijdelijke aanbieding

Prijzen geldig tot 12/07/2020. De prijzen zijn exclusief BTW.
Mini-facelift 5082 EUR 4750 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Een mini facelift is een eenvoudige en veilige anti-veroudering ingreep. De behandeling gebeurt in 1 dag en heeft (voornamelijk) effect op kaken en wangen. De kostprijs en de risoco's van een minilift zijn beperkt. De Wellness Kliniek België heeft een kwaliteitsgarantie. De gelaatsverjonging heeft een blijvend effect, snel herstel en een klein litteken. De Wellness Kliniek is een privé klniek in Belgisch Limburg en is makkelijk bereikbaar vanuit Nederland. Voor buitenlandse patiënten is een speciale service voorzien. De ingreep wordt soms ook S-lift, m quick minilift of weekend facelift genoemd.